Miksi bostonkakku on bostonkakku?

Ainoa mahdollinen googlaamalla löytämäni selitys liittyy Pohjois-Amerikan, mm. Bostonin alueen joidenkin puritaanisten uskonnollisten ryhmien perinteiseen sunnuntaikokkauskieltoon. Se olisi kuulemma ollut syy valmistaa paistinpannussa kakuntapainen yön yli, hitaasti lauantaisen ruoanlaiton jälkilämmössä.

Onko kellään muuta selitystä?

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s