Hailuoto + feta-cheese basil white fish

http://www.duefiliderba.com/en/hailuoto-feta-cheese-basil-white-fish/

Feta-cheese basil whitefish

Prep time
10 mins

Cook time
10 min
Serves: 2

Ingredients

For the fish:
•300 g of whitefish fillets
•Butter
•Sea salt to taste

For the sauce:
•150 g of feta cheese
•3 basil stalks
•Juice and zest of one lemon
•Pepper to taste

Preparation
1.Fry the fillets in a frying pan with some butter, sprinkling them with salt and pepper to taste
2.Chop the basil finely, both the leaves and the stalks
3.Smash the feta cheese
4.Mix the basil, the feta cheese, the lemon juice and zest and let it rest in a bowl covered with cling film
5.Season with pepper
6.Serve the fish still warm topped with the sauce

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s